MPBHRT SA PONOSOM PREDSTAVLJA NOVI SINGL LANA – „PRIČA O NAMA!“

Iz Muzičke produkcije BHRT-a stiže novo izdanje „Priča o nama“ koju izvodi Lana Hamza.  Lana je domaćoj publici dobro poznata kroz veliki broj klupskih nastupa širom BiH, a na sceni je prisutna od 2003. godine. Njen prvi nastup bio je sa Sarajevskom filharmonijom, nakon čega je odlučila oformiti bend koji je od tada prepoznatljiv po zanimljivim nastupima i posebnoj energiji.

Prije deset godina objavila je prvi singl „Jedino tvoje“, a u proteklom periodu odlučila se vratiti autorskim pjesmama, kojima se ubuduće namjerava još intenzivnije posvetiti. Singl „Priča o nama“ nastao je prije dvije godine, a na muziku Adisa Vuge, kojeg Lana opisuje kao veoma inovativnog i kreativnog muzičara, nastao je njihov zajednički tekst. Pjesma ima ljetne boje i lagane catchy tonove i vjerujemo da će u kratkom roku pronaći svoju publiku.

Lana Hamza – “Priča o nama”

Ekipu koja je zajedno sa Lanom sudjelovala u snimanju pjesme i ekranizaciji spota čine: Adnan Teskeredžić, Almir Nezić, Adis Vuga, Dženan Selmanagić, Osman Abdelmukaram, Elma Selimović i Adin Taletović. Pjesma je snimljena u studiju „Esad Arnautalić“ Muzičke produkcije BHRT-a, a realizacijom snimanja rukovodili su snimatelj tona Željko Škarić i  muzički producent Admir Đulančić, dok je za mastering zaslužan Adnan Mušanović. Spot je također snimljen u proizvodnji Muzičke produkcije BHRT-a, snimatelji su bili Sanjin Mujanović i Adnan Branković, dok je za montažu zaslužan Almir Mešković. Adnan Branković ujedno je i režiser spota.

Podijelite:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Podijelite

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Povezane novosti