Search
Close this search box.

MAJA MILINKOVIĆ: “UVIJEK JE POSEBAN DOŽIVLJAJ PJEVATI PRED SARAJEVSKOM PUBLIKOM, KOJA MI UVIJEK ISPUNI SRCE LJUBAVLJU”!

U okviru Sarajevo Film Festivala i gala večere koju je upriličio BH Telecom Maja Milinković je održala 60 minutni koncert na gala večeri u hotelu Evropa, kojom je prilikom predstavila svoj novi album “Kaftan D Alma”.

Festivalskom Sarajevu Maja Milinković je u šezdeset minuta imala priliku predstaviti svoj najnoviji album “Kaftan D Alma” koji obiluje sevdalinkama, kao i fado orginalnim pjesmama.

Na sinoćnoj gala večeri organiziranoj od strane BH Telecoma a u sklopu Sarajevo film festivala, naša interpretatorka fada i sevdalinke Maja Milinković, održala je 60 minutni koncert na kojem je izvodila pjesm sa novog albuma  “Fadolinka” i najnovijeg albuma “Kaftan D Alma”. Maju su pratili Adis i Mirza Hatunić na klasičnim gitarama i Adnan Tesekeredžić na perkusijama.

Uvijek je poseban doživljaj pjevati pred srajevskom publikom, koja mi uvijek ispuni srce ljubavlju! Sarajevo je čarobno a najčarobniije u doba festivala. Drago mi je vidjeti da grad opet živi nakon teškog perioda korone i nadam se da je ta priča iza nas kazala je Maja za DertMusic.

Oznake: GALA VEČER
Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti