Search
Close this search box.

IVAN JEGDIĆ, MLADI KANTAUTOR IZ BEOGRADA PJESMOM “ČEŽNJA” NAJAVLJUJE SVOJ DEBI ALBUM!

Mladi kantautor, Ivan Jegdić, iz Beograda, posljednjih godinu dana je prisutan na muzičkoj mapi regiona singlovima, koji vješto kombinuju ljubavnu, epsku i istorijsku tematiku sa pop muzikom, ali modernim prizvukom trepa. Autor specifičnog glasa, ovog puta ima novi spot i prvi vokalni duet na svom novom singlu pod imenom “Čežnja”.

Čežnja je duet sa još jednim novim licem sa pop scene pod imenom Tam. Ovaj singl ujedno je i najavni singl debitantskog albuma Ivana Jegdića, čiji je izlazak zakazan za mart 2020. godine i zvaće se “Neka čuju me”.

Na pjesmi Ivan ima još sjajnih gostiju. Na solo gitari je Stefan Aćimović (bend dram), a na bas dionicama Matija Pešič (Keni Nije Mrtav). Audio inžinjering djelo je producenta Save Tomića, a spot predstavlja blagu rekreaciju mita o Euridici i Orfeju i rađen je pod rediteljskom palicom Milutina Miloševića, na čelu sa direktorom fotografije, sjajnim Dušanom Bartolovićem.

Ivan Jegdić je karijeru otpočeo prvim zvaničnim singlom “Bolji čovek”, a posle samo nekoliko objavljenih singlova, započeo je i koncertnu turneju širom Srbije, koja je prekinuta 6.marta nakon njegovog prvog beogradskog solo koncerta u Božidarcu, usled globalnog lockdown-a, koji je ubrzo uslijedio.

Oznake: NOVO LICE
Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti