Search
Close this search box.

GELATO SISTERS DONOSE VEDRE RETRO VIBRACIJE U PJESMI “MOJA POSLJEDNJA I PRVA LJUBAVI!

Trio Gelato Sisters je objavio obradu svevremenskog hita “Moja posljednja i prva ljubavi”. Retro kraljice donose nam samo vedre vibracije u svojoj verziji ovog nezaboravnog klasika koji je u originalu otpjevala neponovljiva – Tereza Kesovija.

Pjesma ‘Moja posljednja i prva ljubavi’ sama se nametnula kao najavni singl našeg albuma nakon Nedinog nastupa u prvoj epizodi emisije ‘Tvoje lice zvuči poznato’. Zapravo, zahvaljujući tom nastupu smo shvatile koliko ljudi vole tu pjesmu i koliko je,na kraju krajeva, lijepa“, otkrile su Gelato Sisters.

Članice benda Sanja i Neda Parmać te Jana Valdevit, pjevačice su sa višegodišnjim muzičkim iskustvom a spojila ih ljubav prema višeglasnom pjevanju.
Njihova muzički žanrovski izraz proteže od početka 20. stoljeća sve do današnjih hitova koji su obojeni svevremenskim retro zvukom i skladnim troglasjem.

The Gelato Sisters

Standardi swinga 30-ih i 40-ih godina poput “In the mood” ili “Boogie Woogie Bugle Boy” sastavni su dio njihova repertoara, a koketiraju i sa zvukom ženskih grupa pedesetih i ranih šezdesetih godina. Naravno, najveći utjecaj na njihovu izvedbu imaju vjerojatno najpoznatiji vokalni trio svih vremena – The Andrews Sisters. Baš kao što Gelato Sisters to rade na stageu, The Andrew Sisters 40-ih su godina svojim nastupima s big bandovima donosile jedan potpuno novi stil, bogat harmonijama i sinhroniziranim plesnim pokretima. Slijedeći taj primjer, Gelato Sisters osmislile su svoj nastup kao kombinaciju swinga, pop, soul i jazz muzike, zanimljivih i usklađenih kostima, te energičnih plesnih nastupa.

Sarađivale i nastupale su s mnogim muzičarima, te nastupale na mnogim pozornicama i festivalima od Dubrovnika do Varaždina. Nastupaju u pratnji benda “Popsicles” kojeg čine vrhunski muzičari: Zvonimir Bajević- truba, Miro Kadioć-sax, Tvrtko Hrelec-piano, Goran Delač-kontrabas, Branimir Njikoš- bubanj.

Pjesmu prati i video spot u prepoznatljivom stilu Gelato Sisters, smješten u 60-te godine prošlog stoljeća, u slatkom iščekivanju poziva voljene osobe, a nakon kojeg slijedi odlazak na plesnjak.

Snimanje spota, kao i svako naše druženje, proteklo je u odličnom raspoloženju. Na kraju su nam se pridružili i naši dečki koje od milja zovemo ‘The Popsicle Bend’ koji nas uvijek prate i podržavaju, kako na koncertima tako i na snimanjima.”, izjavile su Gelato Sisters.

Oznake: HIT/OBRADA
Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti