Search
Close this search box.

ZLATAN HADŽIFEJZOVIĆ OBJAVIO NOVI ALBUM „KUDIKAMO IZOLACIJA 2013/2015“ U IZDANJU PODMORNICE!

Podmornica predstavlja low-fi instrumentalni album Kudikamo Izolacija 2013/2015, sarajevskog umjetnika i muzičara ZlatanaHadzifejzovića, sa trenutnom adresom u Londonu. Album sadrži 7 pjesama koje su nastale u periodu izmedju 2013-2015. godine, a koje su snimane u kućnom improviziranom studiju. Uslovi i način snimanja ovom albumu daju svojevrsnu sirovost i iskrenost koju je sve teže naći u moru preproducirane muzike.

Foto by Armin Grace Cover albuma

Gost na pjesmi Commercials je Amar Santić. Fotografiju albuma potpisuje Armin Graca, a dizajn Dino Aganović. Album je dostupan na svim digitalnim platformama, a podržati rad muzičara možete putem platforme Bandcamp.

Podmornica je sarajevska online izdavačke kuća, koja već drugu godinu promoviše domaće nezavisne i eksperimentalne muzičare. Podmornica je poznata kao podetiketa Submarine Vibes, te ovom prilikom poziva i sve koji nisu da preslušaju njihova izdanja objavljena u prethodnih par mjeseci kao što su albumi Hibrid,etc. i Kosmo i Kvitera, Bridgebanks, te V.A. kompilacija Ispod Povrsine uz 13 domaćih muzičara. Uskoro iz Podmornice najavljuju i nove singlove.

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti