NEW SINGL

SANJARSKA PJESMA NATALI DIZDAR “KRENIMO NEKAMO” !

SANJARSKA PJESMA NATALI DIZDAR “KRENIMO NEKAMO” !

Autorski rad Natali Dizdar sa njenog posljednjeg albuma “Iluzije” oličen je u novom singlu, koji odiše emocijom, singl kao i njen novi album potpisuje Aquarius Records.

Na svom posljednjem albumu “Iluzije” Natali Dizdar jasno je poslala poruku da je uz njezin moćan glas i umjetnički izražaj njezina velika snaga i pisanje pjesama. U radijski eter tako dolazi još jedna pjesma “Krenimo nekamo” za koju je muziku u saradnji s Vladimirom Mirčetom napisala upravo Natali, tekst potpisuje Dejan Aleksić ujedno autor tekstova pjesama IluzionistNe reci zauvijek, muzičku produkciju producentski dvojac Pavle Miholjević i Jura Ferina, a pjesma će se naći na kompilaciji ženskog kantautorstva Femme nouvelle. S obzirom da se Natali posljednjih godina nametnula kao važan dio regionalne ženske kantautorske scene ne čudi što je našla svoje mjesto među desetak drugih kantautorica na ovakvom projektu.
Pjesma “Krenimo nekamo” savršeno odgovara Natalinom nježnom, baršunastom vokalu, a pjesma će svojom zanimljivom formom zasigurno brzo osvojiti radijski eter, ali i naklonost obožavatelja.


Natali Dizdar

“Pjesma ‘Krenimo nekamo’ se dosta razlikuje od ostalih pjesama na albumu Iluzije i drago mi je da će izaći i u sklopu jedne ovako lijepe kompilacije. Atmosfera je sanjarska, mekana, u jednoj neobičnoj formi koja svakako odskače od pop standarda. Slagali smo ju ja i Vlado Mirčeta, čije prepoznatljive gitarske dionice idu kroz cijelu pjesmu, odličan tekst Dejana Aleksića, imali smo i goste, izvrsnog trubača Antonija Gečeka i saksofonista Marija Bočića” – rekla je o pjesmi Natali Dizdar. Sudjelovanju na kompilaciji Femme nouvelle rado se odazvala jer smatra da je međusobno pticanje među umjetnicama vrlo važno.
“Mislim da je priča zanimljiva, na neki način i posebna, a posebno se veselim što je pjesma ‘Krenimo nekamo’ dobila tretman singlice. ” – dodala je Natali.

Emir Kovačević

May 6th, 2019

No comments