Search
Close this search box.

Teofilovići postavilii visoke standarde novim albumom

Poznati umetnici, braća Teofilović, krajem prošle godine objavili su novi album pod nazivom „Teofilovići“ za izdavačku kuću „Bernar”, saopštili su producenti.

Jedanaest novih numera, od Aber Dojde Donke do Zelen Bore, snimljeno je u ljeto 2015 godne  prirodnoj akustici u Crkvi Svetog Jurja na Petrovaradinu (Novi Sad), a za produkciju su bili zaduženi Slobodan Misailović i snimatelj Boris Đuranin.

Tom prilikom braća Teofilovići su izjavili: „Izdajemo novi materijal onda kada želimo da najavimo novi segment u razvoju negovanja i interpretacije autentičnih muzičkih vrednosti“, te su dodali da akustičnost prostora i dokumentaristički pristup samom projektu daju posebnost ovom albumu.

Promocija novog albuma održana  na štandu „Bernara“ 26. oktobra prošle godine na  Beogradskom sajmu knjiga.  Od promocije svog novog albuma „ Braća Teofilovići održali su koncerte  u novembra u Kluzu (Rumunija), te 15. decembra u Čačku. Ze za  12. januar ove godine najavljuju koncert u Sinagogi u Novom Sadu, kojme će promovirati novi album pod nazivom „Teofilovići“.

Oznake: DVOGLASJE
Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti