Search
Close this search box.

DAVOR EBNER PREDSTAVIO SPOT ZA PJESMU “KRILA ANĐELA” KOJOM NAJAVLJUJE NOVI ALBUM

Davor Ebner predstavio je spot za predivnu ljubavnu baladu „Krila anđela”. Ovo je prvi singl sa predstojećeg albuma u okviru projekta EBNER, u izdanju Muzičke produkcije BHRT-a. Pjesma će uskoro biti dostupna i na digitalnim muzičkim servisima.

Autentičan i dosljedan svom prepoznatljivom stilu interpretacije Davor Ebner „Krila anđela” pretočio je u čistu emociju. Autor teksta pjesme je Ivan Barbalić, koji je zajedno sa Ivanom Dujmovićem radio i muziku. Aranžman i produkciju, također, potpisuje Ivan Dujmović. Postprodukciju i mastering pjesme radio je Oli Morgan iz Abbey Road studija u Londonu. Spot za pjesmu sniman je na Tenerifima, kameru i režiju radila je Ivana Vladić, postprodukciju Alexandra Cvacean.  „Krila anđela” predstavljaju uvod u sjajan album koji će izaći u okviru ovog projekta.

EBNER “KRILA ANĐELA

Projekat EBNER nastao je početkom godine. Radi se o visoko kvalitetnom elektro – popu sa  kvalitetnom produkcijim i spotovima. Vokal i nosilac projekta EBNER je  Davor Ebner, operski pjevač, koji je 2009. godine sa grupom Regina, predstavljao BiH na Evroviziji. Članovi sastava su i basista Ismir Musić, dok su na gitarama Dubravko Đuričić i Mišo Čirko.

Muzička produkcija BHRT-a, uvijek u potrazi za dobrom muzikom, ponosna je što je dio kvalitetnih projekata.

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti