Search
Close this search box.

Rambo Amadeus & Five Winnetous NAJAVLJUJE POVRATAK NA STAGE, KONCERT U KOMBANK DVORANI!

Rambo Amadeus & Five Winnetous s ponosom najavljuju interplanetarni live virtualni koncert koji će se održati 21.novembra sa početkom u 20h, u Kombank areni u Beogradu.

Nakon  nevjerovatnog uspjeha svog prvog “Interplanetarnog” online koncerta, održanog u aprilu ove godine, Rambo Amadeus, Kilo Tzar, zakazao je novi dogadjaj u Kombank dvorani. Ovog puta to je simultani koncert koji će moći da se prati i uživo u sali, kao i putem online platforme.

Rambo Amadeus &Five Winnetous

Povodom koncerta Rambo Amadeus kaže:

“Došao sam na svirku, popeo se na binu, ali sve je neizdrživo traljavo i loše, loše ozvučenje, ja zaboravio da sviram, gitara mi raštimovana, bend u rasulu, ono malo publike u sali nezainteresovano se razilazi u pola pjesme……  

Srećom to je samo ružan san, noćna mora koju povremeno imam u poslednje vrijeme.
Već mi prilično nedostaju koncerti, publika, tješi me činjenica da živa muzika i nastupi pred publikom opstaju milenijumima, od postanka Homo Sapiensa do danas, bez obzira na okolnosti.

U bezbrižnim životnim trenucima, živa muzika je tu da nas dodatno oraspoloži, ali u vanrednim, problematičnim vremenima tu je da utješi, osnaži duh, oraspoloži. Zato se dvostruko radujem koncertu koji slijedi. Dobrodošli.”

Ulaz u Kombank Dvoranu uz rigoroznu primjenu svih epidemioloških mjera, a istovremeno online prenos za čitav svijet, preko platforme Entrio, bez ograničenja.

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti