NOVA PJESMA

“SVE SE DA” PORUČUJE POZNATI SLOVENSKI KANTAUTOR VLADO KRESLIN!

“SVE SE DA” PORUČUJE POZNATI SLOVENSKI KANTAUTOR VLADO KRESLIN!

Vlado Kreslin, jedan od najpoznatijih slovenskih kantautora i muzčar bogate karijere objavio je novu verziju pjesme “Sve se da”. Slovenska verzija “Vse se da” inače je glavna pjesma dokumentarnog filma Poj mi pesem ili ti Pjevajte mi pjesmu o Vladi Kreslinu.

Gosti u pjesmi su mališani Dječjeg zbora Osnovne škole Nova Jarše – Rock Mulčki. Pjesma je komentar na današnje vrijeme u kojem vlada sve veća empatija i beznađe, ali isto tako daje i nadu da se sve da i može popraviti. Pjesma Sve se da, nalazi se na upravo objavljenoj kompilaciji “Vrući ljetni hitovi”.

Foto By Vlado Cankar – Vlado Keslin

Vlado Kreslin, čovjek s crnom gitarom, kako su ga prozvali, objavio je niz solističkih albumalive izdanjasuradnji s brojnim glazbenicima iz Slovenije, Hrvatske, BiH, Velike Britanije, SAD-a, Irske, Austrije i Senegala, kao i kazališnu i filmsku glazbu te zbirke poezije. Prošle godine u izdanju Croatia Records u njegovu diskografiju upisana je i dvostruka kompilacija Greatest Hits Collection, jedinstvena zbirka najvećih hitova iz uspješne edicije Croatia Recordsa s ukupno 36 Vladinih najznačajnijih pjesama.

Emir Kovačević

June 26th, 2020

No comments