Search
Close this search box.

SKIP MARLEY UNUK BOB MARLY – A OBJAVIO VIDEO ZA SINGL “SLOW DOWN”!

Rege zvijezda u usponu i unuk Bob Marley-a, Skip Marley,u saradnji sa R&B pevačicom HER, objavio je video za singl “Slow Down”.

Dobitnica Gremi nagrade za R&B pjevačicu i talentovani rege izvođač, pružili su nam u ovoj numeri najbolje od oba žanra. Pjesma se prvi put pojavila u Novembru 2019. u izdanju Tuff Gong/Island Records. Nakon što je napisao pjesmu uz pomoć Nasir Atweh i Bibi Bourelly, Marley je potražio saradnika koji bi mogao podijeliti njegovu ljubav i energiju prema muzici.

Skip Marly

Povodom objavljivanja videa za  singl Skip Marley je rekao: “Kada sam napravio pjesmu, pitao sam se ko bi mogao da bude saradnik i onda sam pomislio na HER zato što volim njen vajb i energiju. Čim sam čuo (završenu) numeru, zaljubio sam se.”

U režiji Lacey Duke-a, video za numeru “Slow Down” snimljen je u Njujorku i predstavlja odu ljubavi. Marley je takođe nagovestio da će objaviti i akustičnu verziju ove pjesme.

“Slow Down” prati niz singlova koje je Marley objavio u protekloj godini, uključujući solo numeru “Enemy”, numeru  “That's Not True” u  kojoj je učestvovao njegov ujak – Damian “Jr Gong” kao i pjesmu “Can't Take It From Me” u saradnji sa Major Layer. Marley je najavio izlazak novog albuma početkom 2020. godine.

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti