RAMBO AMADEUS OBJAVIO PJESMU “POD ROTACIJOM”

Evo još jednog vanvremenskog hita iz Rambove kuhinje. Vruće, još se puši “Pod rotacijom”! Naime Rambo Amadeus je izbacio novu pjesmu i najavio regionalnu turneju.

O novom spotu Rambo kaže: “U tekstu sam pomenuo uvaženog kolegu, koji je donio sasvim nov osvežavajući izraz u regionalnu scenu, a mene svojim specifičnim humorom inspirisao, opomenuo da ne spavam na lovorikama, nego da navalim sa radom.”

Novim singlom Rambo najavljuje svoju regionalnu turneju koja počinje koncertom u Zagrebu 2. decembra, zatim Skoplju 8. decembra i završava u Beogradu 25. decembra.

Rambo Amadeus / Pod rotacijom

O svom odnosu prema koncertima, Rambo kaže da se promijenio njegov odnos prema koncertima. Sada, zbog dvogodišnje pandemije korone, rata u Evropi, nategnutih medjunarodnih odnosa, energetske i ekonomske krize, zveckanja atomskim oružjem, kako kaže ne izlazi više na binu rutinski, nego svaki put kao da mu je – poslednji, jer pojma nemam da li će imati novu priliku. Iako su uzroci tog izmijenjenog odnosa prema koncertima zabrinjavajući, rezultat je – neočekivano dobar, atmosfera na koncertima je neuporedivo bolja.

Muzika, tekst, arr, svirao, pjevao, ludovao: Rambo Amadeus sound ing, Mix zvuka, mastering, montaža spota: Relja Svilar Scenario za spot i After Efects: Darko Vlaović Režija i kamera: Nebojša Babić.

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti