Search
Close this search box.

RAMBO AMADEUS OBJAVIO PJESMU “POD ROTACIJOM”

Evo još jednog vanvremenskog hita iz Rambove kuhinje. Vruće, još se puši “Pod rotacijom”! Naime Rambo Amadeus je izbacio novu pjesmu i najavio regionalnu turneju.

O novom spotu Rambo kaže: “U tekstu sam pomenuo uvaženog kolegu, koji je donio sasvim nov osvežavajući izraz u regionalnu scenu, a mene svojim specifičnim humorom inspirisao, opomenuo da ne spavam na lovorikama, nego da navalim sa radom.”

Novim singlom Rambo najavljuje svoju regionalnu turneju koja počinje koncertom u Zagrebu 2. decembra, zatim Skoplju 8. decembra i završava u Beogradu 25. decembra.

Rambo Amadeus / Pod rotacijom

O svom odnosu prema koncertima, Rambo kaže da se promijenio njegov odnos prema koncertima. Sada, zbog dvogodišnje pandemije korone, rata u Evropi, nategnutih medjunarodnih odnosa, energetske i ekonomske krize, zveckanja atomskim oružjem, kako kaže ne izlazi više na binu rutinski, nego svaki put kao da mu je – poslednji, jer pojma nemam da li će imati novu priliku. Iako su uzroci tog izmijenjenog odnosa prema koncertima zabrinjavajući, rezultat je – neočekivano dobar, atmosfera na koncertima je neuporedivo bolja.

Muzika, tekst, arr, svirao, pjevao, ludovao: Rambo Amadeus sound ing, Mix zvuka, mastering, montaža spota: Relja Svilar Scenario za spot i After Efects: Darko Vlaović Režija i kamera: Nebojša Babić.

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti