Search
Close this search box.

PODMORNICA: NOVI SINGL ANJE ŠTARK I HIBRIDA “Voda”

Label Podmornica sa ponosom predstavlja novi single “Voda”, a nakon što je prvi zajednički single “Vazduh” dobio simpatije publike svojim ambijentalnim zvukovima i fantastičkim tekstom.

Saradnja beogradskog dope pop dua, Anja Štark i Hibrida, producenta iz Sarajeva je rezultirala nastankom novog single-a “Voda”, čije ime nastavlja započeti niz pet osnovnih elemenata.

Tekst pjesme potpisuju Milica Mitić i Aleksandra Tomović, a muziku Hibrid, zajedno sa Milicom Mitić i Aleksandrom Tomović. Osim za muziku, Hibrid je zaslužan i za aranžman i produkciju pjesme. Mastering pjesme i snimanje vokala je radio Dušan Filimonović.

Duo Anja Štark čine Aleksandra Tomović i Milica Mitić. Ranije su sarađivale u bendu Sofie from Seattle, a kao Anja Štark su aktivne više od dvije godine i do sada su objavile pjesme Zlato, Mesta, Dječaci sa srcem slijepog miša, Vazduh, Blokovi, Dobro i Godina bez dodira.

Anja Štark je za DertMusic kaže:“ Elektro-pop bend iz Beograda, činimo nas dve, Aleksandra i Milica. Sa Dinom a.k.a. Hibridom počele smo da sarađujemo 2020. godine zahvaljujući njegovom ranijem poznanstvu sa Aleksandrom. Dino je pretalentovana osoba i odlično je shvatio naš muzički izraz i oplemenio ga je svojim idejama, pa smo tako dobili dve sjajne pesme (Vazduh iz 2020. i Vodu iz 2022) koje zvukom prelaze ove naše regionalne okvire. Planiramo još zajedničkih pesama (bar Zemlju i Vatru), a za sada sakupljamo utiske nakon slušanja Vode, koja je ujedno i naš mali meditativni eksperiment.“

Hibrid je producent elektronske muzike, koji dolazi iz Sarajeva. U proteklom periodu radio je na muzici za serijal BHRT-a “First Time”, a koji za cilj imao promociju prirodnih ljepota i aktivnog odmora u BiH u 12 epizoda. Serijal “First Time” možete pogledati na Youtube.

“Voda” je dostupna na svim online muzičkim platformama.

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti