Search
Close this search box.

OMAŽ OSAMDESETIM! EBNER PREDSTAVLJA NOVI SINGL “PUTUJEMO”

Davor Ebner predstavio je novi singl “Putujemo”. Ovo je drugi singl sa nadolazećeg albuma u okviru projekta EBNER, koji izlazi u izdanju Muzičke produkcije BHRT-a. Pjesmu uskoro slušajte i na digitalnim streaming servisima.

Nakon predivne ljubavne balade “Krila anđela”, Davor Ebner predstavio je novi singl “Putujemo”. Pjesma predstavlja svojevrsni omaž ‘80-tim godinama, a video spot je zamišljen kao nastup na televiziji u eri novog talasa. Tekst pjesme potpisuju Davor Ebner  i Ivan Dujmović, koji je je zaslužan i za muziku, aranžman i mix. Prateće vokale u pjesmi otpjevali su Nataša Kerezović i Ivan Dujmović, pratnja na gitarama bili su Đurica Maksimović i Mišo Čirko. Mastering pjesme urađen je u Abbey Road Studio, a za njega se pobrinuo Alex Gordon. Zasluge za režiju spota ponio je Alen Hodžić Morris, a za kostime Aleksandra Korizma.

Pjesmu uskoro možete slušati i na digitalnim streaming servisima.

Projekat EBNER nastao je početkom 2022. godine. Radi se o visoko kvalitetnom elektro-popu sa kvalitetnom produkcijom i spotovima. Vokal i nosilac projekta EBNER je Davor Ebner, operski pjevač, koji je 2009. godine sa grupom Regina, predstavljao BiH na Evroviziji. Članovi sastava su i Ivan Dujmović, Đurica Maksimović, Dino Ljuca i Ismir Jusić. 
Muzička produkcija BHRT-a izražava zadovoljstvo predstavljanjem novog singla iz ovog projekta, čime iskazuje podršku domaćoj muzičkoj sceni.

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti