Search
Close this search box.

NOVO LIVE IZDANJE Doringo – “Rimska Salata”

Predstavljamo vam novo live izdanje instrumentalnog sastava Doringo. Radi se o pjesmi Rimska Salata koja je nakon studijske verzije iz 2019. godine ovom prilikom dobila i svježe audio-video ruho snimljeno u SoundBrick Studiju.

Uz standardnu postavu grupe Doringo koju čine Damir Mihaljević (bubanj), Mihovil Jurdana (bas) te Dinko Čvorić (gitara) u izvedbi se kao gošća pridružila i Eda Rimanić (flauta). Audio producent i idejni začetnik live sessiona je Luka Čabo dok je za video zaslužan tim iz Shortest Path produkcije.

Doringo

Sastav Doringo na svoj muzički put kreće 2006. Godine isprva kao sastav “Šta ima?” koji je kroz mnogobrojne postave isprofilirao zvuk i želje jednog od autora. Taj autor je Dinko Čvorić – Doringo, koji je i nazvao sastav po sebi nakon raspada matičnog benda.

Muziku koju stvaraju je avanturistička i vodi nas na putovanje širom svijeta, što djelomično i opravdava često korišten termin “world music” priljubljen uz Doringovo djelovanje.

U iščekivanju novog studijskog albuma sastava Doringo pogledajte i poslušajte ovu zanimljivu live izvedbu njihove sad već trademark pjesme.

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti