Search
Close this search box.

Novi single: Nyoog – “U privatnom limbu”

Virtualni bend NYOOG (čitaj: “njug”) predstavlja svoj novi singl koji se zove “U privatnom limbu”. Naime, vrijeme za samoga sebe ono je što mnogi od nas često traže, počesto bez uspjeha. A i kada ga pronađemo, ponekad nije nimalo lako pronaći samoga sebe u trenutku tišine. Osluškivanje vlastitih misli i potreba i usklađivanje sa svakodnevicom često je zadatak mnogo zahtjevniji nego što se može činiti na prvi pogled.

Vrijeme za samoga sebe ono je što mnogi od nas često traže, počesto bez uspjeha. A i kada ga pronađemo, ponekad nije nimalo lako pronaći samoga sebe u trenutku tišine.

Osluškivanje vlastitih misli i potreba, i usklađivanje sa svakodnevicom često je zadatak mnogo zahtjevniji nego što se može činiti na prvi pogled. Možemo to nazvati i bivanjem u zoni, obnovom ili “punjenjem baterija”. Kako god to nazvali, odvajanje ponekog trenutka za same sebe daje nam poticaj kako za povratak u rutinu, tako i za nove životne momente. Pjesma “U privatnom limbu” svojim plesnim ritmom svakako poziva na nove osobne izazove koji nas čekaju nakon ljetnog odmora.

Pjesmu”U privatnom limbu” je otpjevala Katja Knežević.

Virtualni bend Nyoog postoji od ljeta 2021. godine, a osnovni stvaralački koncept je da nije vezan uz određeni žanr glazbe, autore, producente ili izvođače, a svaka pjesma predstavlja zasebni „projekt”. Autor većine pjesama, kao i službeni izdavač, je Milan Andraković, u čijem kućnom studiju se pjesme većinom i snimaju, a poneka pjesma se pojavi i u remiksiranom izdanju, od strane drugih glazbenih kolega.

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti