Search
Close this search box.

NONYX IMA NOVI EP “The Sound EP” POSVEĆEN LEGENDAMA EDM MUZIKE

Nino Lehpaner poznatiji pod pseudonimom NONYX objavio je novi EP-a pod imenom “The Sound EP” koji se sastoji od 3 trake. EP je posvećen legendama EDM muzike Skrillex, DJ Snake i Dillon Francis.

Dance With Sonny zapravo je pravo ime Skrillexa i zvuk je inspirisan njegovim stilom, a koji je ga je i naveo da se počne baviti muzikom.

Snake – elementi ove trake su inspirisani pjesmom DJ Snake ft. Skrillex – Sahara tako da kad poslušate osjetit ćete sličnosti.

The Sound EP

Dillon – posvećena Dillonu Francisu i inspirisana je pjesmon Dillon Francis ft. Skrillex – Bun Up the Dance samo što u mojoj verziji nemaju vokali.

William Sami Étienne Grigahcine poznat pod pseudonimom DJ Snake je iz Pariza, dok su DJ Snake i Dillon Francis su amerikanci, žanrove koje produciraju su EDM, brostep, dubstep, electro house, trap, moombahton; post-hardcore; house, Deep house, Dance/Electronic.

The Sound EP je kombinacija dubstepa, reggaetona i trapa, te EP možete poslušati na svim streaming platformama, Apple trenutno spotovi za ovaj EP nisu u planu ali nikad ne reci nikad.

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti