Search
Close this search box.

NARCIS VUČINA PROMOVIRA NOVI ALBUM

Promocija novog albuma “Moje pjesme mome Sarajevu” velikog umjetnika Narcisa Vučine održati će se 9. juna 2023. godine u ateljeu “Figure”.

Osam novih pjesama ovog kantautora šalje veoma važne poruke ljubavi, prijateljstva, dobrote ali i sjećanja na neka davna vremena i sigurno će pronaći put do srca istinskih poznavalaca dobre i kvalitetne muzike. Album je sniman i miksan u Handcrafted studiju u Kopenhagenu, a produkciju potpisuju Irhan Šehović i Narcis Vučina. Samo neki od gostiju koji su se pronašali na albumu su Zijah Sokolović, Haris Poparić i Martin Petersen. Album “Moje pjesme mome Sarajevu”, izlazi u izdanju Muzičke produkcije BHRT-a. 

Narcis Vučina je kompozitor, pjevač, poeta, instrumentalista, aranžer i muzički producent, rođen 5. marta 1952. godine u Sarajevu. U bogatoj muzičkoj karijeri nastupao je sa brojnim eminentnim imenima jugoslovenske muzičke scene kao što su Arsen Dedić, Gabi Novak, Zdravko Čolić, “Bijelo dugme”, “Crvena jabuka”… 

Muzička produkcija BHRT-a, poziva vas da uveličate promociju albuma “Moje pjesme mome Sarajevu” umjetnika Narcisa Vučine 9. juna 2023. godine u 20.00h koja će se održati u ateljeu “Figure”, na adresi Danijela Ozme br. 12.

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti