Search
Close this search box.

MP BHRT PREDSTAVLJA NOVI SINGL GRIN BULZA „MOGLI SMO”!

Banjalučki rep sastav Grin Bulz predstavio je novi video – spot za singl „Mogli smo”. Pjesma je nastala još 2019. godine, spontano na jednoj od proba grupe, a danas je dobila i svoj finalni oblik. Pjesma izlazi u izdanju Muzičke produkcije BHRT-a u okviru projekta „Domaće note”.

„Pjesma „Mogli smo” govori o stvarima koje smo mogli uraditi, ali i ne uraditi. Nastala je za veoma kratko vrijeme na jednoj od proba 2019. godine, a od tada smo je izvodili na svim  svirkama uživo. Kompletirana je u studiju Muzičke produkcije BHRT-a, dionicom na trubi ju je upotpunio sjajni Aleksandar Arsić, kojeg smo upoznali sasvim slučajno na snimanju, recimo da je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme”, poručili su iz banjalučkog benda.

Iako je pjesma završena relativno brzo, čekalo se na realizaciju video-spota. Produkciju spota potpisuje „Bosonoga produkcija” iz Banjaluke.  Izvršni producent spota je ujedno i vokal benda Đorđe Radusin – Lil Đo. Režiser i montažer je Stefan Tomić, dok zasluge direktora fotografije i koloriste pripadaju Nikoli Sekuliću. Scenografiju je postavila Slobodanka Pilić, scenograf „Bosonoge produkcije”.

„Htjeli smo da spot bude jednostavan, jer tekst mi je zvučao kao da sjede negdje, pričaju jedni sa drugima i kuju planove. Stavili smo ih u ruševine jer tako se svi osjećamo nekad kad maštamo. U razgovoru sa producentom spota rekao sam “Mogli smo i iz ruševina izaći, Đola”. Na kraju smo i snimili kako izlaze”, istakao je režiser spota.

Grin Bulz je sedmočlana rep ekipa iz Banjaluke. Postoji od 2014. godine, a u ovom sastavu od 2019. godine, kada je održala svoju prvu svirku na BL Rising festivalu u pokojnom Siti pabu u gradu na Vrbasu. Bend čine tri vokala (Nikola Topić/Big Džo, Đorđe Radusin/Lil Đo i Nikola Ignjatić/Ignja), klavijatura i vokal (Petar Šućur), gitara (Leri Barčić), bas (Zoran Ćulum) i bubnjevi (Stefan Jež). Pored učestvovanja i odličnog prolaza na festivalima takmičarskog karaktera (Banjalučka gitarijada, Gitarijada u Aleksandrovcu, Sarajevo rock fest), Grin Bulz iza sebe ima brojne nastupe u Banjaluci, a publika je imala priliku da ih gleda i u Zenici i Prijedoru.

Tekst i muziku pjesme potpisuju članovi benda. Za mix i mastering zaslužan je Adnan Mušanović, a muzički producent na pjesmi bio je Admir Đulančić.  Pjesma „Mogli smo”, uskoro će biti dostupna i na digitalnim muzičkim servisima.

Pjesma „Mogli smo” je dobra uvertira za nastavak ljetne turneje sastava Grin Bulz, koje nakon svirke na El Doras bini u sklopu Ša festa krajem jula, očekuje nastup na Fresh Wave-u u Banja Luci, u subotu 13. augusta.

Iz Muzičke Produkcije BHRT-a poručuju da su veoma ponosni što su dio dobrih i kvalitetnih projekata.

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti