Search
Close this search box.

Matija Dedić spotom za pjesmu ‘Potraži me u predgrađu’ najavljuje novi album

Poznata harmonikašica Merima Ključo pridružila se Matiji Dediću u izvedbi poznate pjesme ‘Potraži me u predgrađu’, a koju su ovo dvoje vkrtuoza izveli za harmoniku i piano, za nadolazeći Matijin album,  a kako izgleda sam spot pogledajte u nastavku…

Vodeći pijanist i jazz muzičar na prostorima balkanskog poluostrva, Matija Dedić, čiji je album  “Matija svira Arsena” bio najprodavaniji album u 2016. godini i koji je osvojio 5 Porina za isti (uključujući i za Album godine) te ove godine osvojio dva Porina i za DVD izdanje “Matija svira Arsena – Live in ZKM”, uz Porin za najbolju izvedbu jazz glazbe sa Šimunom Matišićem, snimio je novi album.

 Na albumu na kojem se nalazi 11 izvedbi, speciijalni gost je svjetski poznata harmonikašica Merima Ključo. Upravo njihova zajednička interpretacija legendarne pjesme “Potraži me u predgrađu”odabrana je za prvi singl koji najavljuje ovaj album.

Za singl je snimljen i spot pod redateljskom palicom Dinka Pasinija. Spot, koji možete pogledati u nastavku, je snimljen u ZKM-u gdje se album i snimao, pa je spot sjajno zabilježio intimnu atmosferu sa snimanja.

 

 

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti