Search
Close this search box.

MARA U ABRAŠEVIĆU PROMOVIŠE NOVI ALBUM „PURE“

Nakon promocije novog albuma ‘Pure’ na nedavno održanom sarajevskom Jazz Festu, Sanel Marić Mara će svoj peti album predstaviti i mostarskoj publici.

Uz Maru, na novom materijalu radio je Dario Lukić (klavir), dok produkciju potpisuje Đani Pervan, s kojima će Mara nastupiti i u Abraševiću.

„Radujemo se koncertu u Abraševiću. Ovo je jedan prirodni slijed događaja. OKC Abrašević je uvijek bio i ostao otvorena kuća za sve moje i naše mašte. Ovim koncertom želimo da im se kao i svim Mostarcima koji iskreno vole našu muziku odužimo kvalitetnom izvedbom. Ja Dario i Đani ćemo odraditi naš posao kako najbolje znamo i garantujemo svima jedno predivno putovanje. Vidimo se 17.12.2022. subota u 20:00. Sala će biti topla i namještena u ambijentu kakvom zaslužuju naše pjesme. Hvala Vam“, kazao je Mara.

MARA / PURE – Abrašević

Mara je dosad snimo albume Kroz, Funkcija života u e – molu, Vasduh i Kovilje, kao i dosta singlova poput ‘Pismo nikome’, ‘I gdje da sada odem’, ‘Ruke’, te nekih starijih poput ‘S pričom u lišće i vjetar’, Planine Paname'…

Album ‘Pure’ (ČISTO) donosi nam osam pjesama, od kojih su četiri na engleskom jeziku.

-Nus pojave: trnci po površini kože, duboko disanje, poneka suza, tijelo biva ispunjeno prvom registrovanom dječijom srećom, opisao je Sanel Marić moguće posljedice slušanja albuma ‘PURE’.

Koncert ovog mostarskog kantautora će se održati u subotu 17. 12. u OKC-u Abrašević s početkom u 20 sati.

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti