Search
Close this search box.

MARA PREDSTAVIO VIDEO ZA PJESMU  ‘My Baby’!

Sanel Marić Mara predstavlja prvi video spot s novog albuma ‘Pure’ (Čisto), koji je objavljen krajem septembra. Riječ je o videu za pjesmu ‘My Baby’ koji je realiziran u suradnji s mostarskim režiserom s holandskom adresom Amirom Grabusom.

Video je osmišljen u žanru komedije, a glavnu ulogu tumači poznati fine art fotograf Sead Šašivarević. Spot je sniman na području Mostara, a osim Šašivarevića pojavljuju se Sanel Marić Mara, Dario Lukić i Mudžahid Kurtović Nono.

„Uvijek je užitak raditi s našim prijateljem Amirom Grabusom, koji na najbolji način shvaća ono što kreiramo. Ima odličan osjećaj za našu muziku, tako da uvijek ima puno ideja za spotove“, kazao je Mara, koji najavljuje skoru realizaciju i spota za pjesmu Jutro, te dalje dodaje da su zasada završili sa snimanjima ta dva spota, a nadaju se da će uskoro biti prilike da zajedno s Amirom ekraniziraju još neke pjesme.

Prvi asistent na snimanju videa za ‘My Baby’ bio je Ishak Marić, a zahvale idu i Seadu i Alvini Šašivarević, Zari i Aidi Marić, Mudžahidu Kurtoviću Noni te Ahmedu i Amili Voloder.

Album ‘Pure’ je peti album ovog kantautora, a premijernu izvedbu pjesama s tog izdanja Mara je imao nedavno na sarajevskom Jazz Festu.

-Još jednom hvala Jazz Festu Sarajevo koji je prepoznao naš rad i potrudio se da održimo jedan divan koncert u kojem smo svi zajedno uživali, kazao je Mara. Uz Maru, na novom materijalu radio je Dario Lukić (klavir), dok produkciju potpisuje Đani Pervan, koji je producirao i Marin prijašnji album “Kovilje”.

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti