Search
Close this search box.

“MAMA FUNKY”/ THE BASTARDZ I ZDENKA KOVAČIČEK

Neponovljiva muzička diva, Zdenka Kovačiček, predstavlja funk poslasticu “Mama Funky” nastalu u saradnji sa funk legendama The Bastardz. Zajednički singl koji je komponovao Zoran Jaeger Jex sa svojom grupom The Bastardz osvojit će vas neodoljivim funk grooveom i potaknuti na ples.

Jex je napisao odličnu stvar koju je idealno prilagodio meni. Ima dobar groove i baš je prava funky stvar za klubove, na nju će se moći odlično plesati.“, poručila je Zdenka te nastavila “U ovoj pjesmi, osim što pjevam, Jex i ja repamo i sigurno ćete se osjećati fantastično slušajući i plešući na nju u nekom klubu.” “Ideja o duetu sa Zdenkom postoji već duže vrijeme, ali su se tek nedavno stvari ‘poklopile’ i rezultat je pred nama. ‘Mama Funky’ najnovija je pjesma grupe Bastardz u kojoj se kao glavni vokalni solist pojavljuje Zdenka Kovačiček, prava ‘Mama Funky’! S obzirom na vrstu muzike kojom se bavimo i Zdenka i mi, bilo je samo pitanje vremena kad će se realizirati neka suradnja.”, istaknuo je Zoran Jex Jaeger, šef Bastardza.

Zdenka se pak s druge strane prisjetila svojih prethodnih saradnji sa poznatim zagrebačkim funk sastavom: “Grupa The Bastardz moji su stari frendovi, s njima sam surađivala davne 2000. godine kada sam pobijedila na Zagrebačkom festivalu pa smo u nekoj odličnoj jazz varijanti svirali ‘Vrati se u moje dane’ i još neke druge stvari. To je zapravo grupa koja oduvijek njeguje taj svoj prepoznatljivi stil, a to je funk, jazz/rock, funky/rock. Vrhunski glazbenici koji čine grupu The Bastardz još uvijek su u vrhu svog stvaranja, u vrhu kvalitete i zato mi je ta suradnja posebno draga.”

Singl “Mama Funky” objavljen je u saradnji diskografskih kuća Aquarius Records i Dancing Bear, a prati ga genijalan funky video spot koji je režirao uvijek kreativni Radislav Jovanov Gonzo. Prema Zdenkinin riječima, “past ćete na leđa” kada ga pogledate!

Zdenka je kroz novi video spot također još jednom potvrdila status modne muzičke ikone svojim uvijek osebujnim stilom, nošenjem veličanstvenih šešira svjetski poznatog brenda Stasha Hats koje potpisuje Staša Čimbur.

Cijenjena muzičarka Zdenka Kovačiček nedavno je predstavila i “Stare fore”, posljednji singl sa hvaljenog studijskog albuma “Konstatacija jedne mačke” koji je iznjedrio mnoštvo fantastičnih singlova neizostavnih u domaćem radijskom eteru. Album je to koji prema njezinim riječima spaja ljude, generacije i svemire, uz mnoštvo provokativnih pjesama koje će zaintrigirati i mlađu publiku svojim optimističnim, sjetnim, ali i ciničnim tekstovima koji potiču na promišljanje. Dosadašnji predstavljeni singlovi s albuma su “Jutarnja frka”, “Pozitivan primjerak” feat. Remi, “Adut”, “Love, Love, Love”, “Konstatacija jedne mačke”, “Jaka” feat. Davor Gobac, “Nova ja”, “Tvoje usne” feat. Matija Cvek i aktualni singl “Stare fore” kojeg prati vizualno primamljiv video spot uz sjajnu muzičku ekipu.

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti