LEGENDARNI GLENN HUGHES I BEND THE DEAD DAISIES GOSTI NA KONCERTU WHITESNAKE – A U SARAJEVU!

Legendarni Glenn Hughes i njegov bend The Dead Daisies, nastupit će kao gosti na koncertu Whitesnake-a u Sarajevu 19. jula 2022. godine. Obožavaoci bendova Whitesnake i Deep Purple mogu već da naslute kako će izgledati jedan od biseva tokom spektakla koji se sprema u Skenderiji.

2022. godina ostat će upamćena i po sljedećem – legendarni pjevač i frontmen, David Coverdale, riješio je da u njoj okonča karijeru jednog od najvećih svjetskih bendova svih vremena – Whitesnake. Iako su im posljednji albumi bili odlični, a koncerti kvalitetni i nezaboravni, najbolji odlaze sa stilom – velikom globalnom turnejom!

Pllakat Whitesnake -Sarakwvo

Maestralni David Coverdale, poznat po fantastičnom glasu i multi platinastim hitovima, odlučio je da se oprosti od publike na vrhuncu karijere. „Neizmjerno se radujemo koncertu u Skenderiji 19. jula 2022! Pridružite nam se u slavlju svega onoga što Whitesnake predstavlja skoro 50 godina – čast i privilegija mi je što sam uvijek nastupao sa najboljim muzičarima, pred milionima ljudi širom svijeta koji su me pratili i podržavali na ovom nevjerovatnom putovanju! Vrijeme je da stavim tačku na 5 dekadentnih, fascinantnih i reptilskih dekada, a oproštaj bez Sarajeva jednostavno nije moguć“, poručio je David Coverdale.

U cilju očuvanja starog zvuka, i njihove originalne muzike, osnivač i pjevač Whitesnake David Coverdale dao je remiksovati i remasterirati 16 pjesama za kolekciju “Greatest Hits”. On objašnjava: „Definitivno smo proširili originalne ‘Greatest Hits’, sve ih izvukli iz 80-ih i 90-ih, i ažurirali ih, zvučno… kao i uvijek, imamo originalan album za one koje vole i cijene njihov rad.

Ulaznice za ovaj spektakl možete kupiti putem servisa www.kupikartu.ba ili na njihovim prodajnim mjestima i to po cijeni:

Parter – 49 KM

Fan pit (samo 1000 ulaznica) – 69 KM

Tribine – 60, 70, 80 KM

Organizatiori pozivaju sve rokere i ljubitelje dobrog zvuka da, zajedno sa nama, isprate jednog od najboljih pjevača svih vremena koji od davne 1975. nastupa kao frontmen legendarnog Whitesnake-a.

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti