Search
Close this search box.

GRUPA SKROZ OBJAVILA NOVI SPOT „OBLAK“

Grupa Skroz je snimila novu pjesmu i spot pod nazivom “Oblak”. Pjesma je snimana u Space Echo Studiju, dok je za miks bio zadužen prijatelj grupe, producent Đani Pervan. Mastering pjesme je povjeren Seanu Mageeu.

Inaće Seanu Mageeu je poznat po tome da je radio s nekim od najvećih svjetskih imena rocka i jazza, uključujući Deep Purple, Johna Lennona, Ramones, The Sex Pistols i mnogih drugih.

Spot za pjesmu “Oblak” realizovala je produkcijska kuće Klicker. Spot je snimljen u Klicker studiju, uz animirane segmente koji su kreirani pomoću tehnologije umjetne inteligencije, čime je postignut poseban vizualni efekt.

Do sada su izdali tri studijska albuma, a širu popularnost su stekli objavom pjesama “Srušio sam stan”, “Sve sam jači” i “Vila”.

SKROZ – “Oblak”

Prije dvije godine na Sarajevo Film Festivalu je premijerno prikazan i film “Skroz Sarajevo” koji govori o životu muzičara Adnana Šarana, odnosno grupi Skroz. “Skroz Sarajevo” paralelno oslikava atmosferu poslijeratnog, ali i današnjeg Sarajeva i ljude koji ga čine.

U filmu se također pojavljuju Mirko Srdić, odnosno Elvis J. Kurtović, Enes Zlatar Bure, Bane Trifunović, Dino Šaran i drugi.

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti