Search
Close this search box.

EBNER PREDSTAVIO NOVI SINGL “POŽUDA”

Grupa EBNER predstavila je novu pjesmu  pod nazivom “Požuda”. Ovo je treći singl s predstojećeg albuma u okviru projekta „EBNER”, koji izlazi u izdanju Muzičke produkcije BHRT-a.

Nakon sjajnih singlova “Krila anđela” i “Putujemo”, grupa EBNER predstavila je i svoj treći singl pod nazivom “Požuda”. Riječ je o ljubavnoj pjesmi, sa autentičnim vokalnim  izvođenjem Davora Ebnera, koja će sigurno pronaći put do srca mnogih.  Tekst i muziku potpisuje Ivan Barbalić, dok je aranžman i mix radio Ivan Dujmović. Mastering pjesme napravljen je u Švedskoj i za njega je zaslužan Thomas “Plec” Johansson (Panic Room Studio). U realizaciji videospota sudjelovali su Ivana Vukčević, Ivana Vladić, Anđela Grabež i Boris Bota Miljković. Pjesma izlazi u izdanju Muzičke produkcije BHRT-a i uskoro će biti dostupna za slušanje na svim digitalnim muzičkim servisima.

Projekat EBNER nastao je početkom 2022. godine. Radi se o visoko kvalitetnom elektro-popu sa kvalitetnom produkcijom i spotovima. Vokal i nosilac projekta EBNER je Davor Ebner, operski pjevač, koji je 2009. godine sa grupom Regina, predstavljao BiH na Evroviziji. Članovi sastava su i Ivan Dujmović, Đurica Maksimović, Dino Ljuca i Ismir Jusić.

Muzička produkcija BHRT-a izražava zadovoljstvo predstavljanjem novog singla iz ovog projekta, čime iskazuje podršku domaćoj muzičkoj sceni.

Oznake: EBNER, Požuda
Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti