Search
Close this search box.

DUBIOZA KOLEKTIV UVODI NAS U NOVU 2023. GODINU!

Glavni grad Bosne i Hercegovine događajem za pamćenje vraća novogodišnju atmosferu u Sarajevo. Najavila je to gradonačelnica Grada Sarajeva Benjamina Karić, kazavši da će Sarajevo u 2023. godini uvesti planetarno poznati bosanskohercogovački sastav Dubioza kolektiv.

Naime, za doček Nove 2023. godine na otvorenom, pobrinut će se oni kojima je muzika život i sloboda, a Sarajevo ljubav.

Gradonačelnica Benjamina Karić najavila je da je u pitanju grupa Dubioza kolektiv. Za nezaboravan doček Nove 2023. godine na otvorenom, pobrinut će se oni kojima je muzika život i sloboda, a Sarajevo ljubav – Dubioza Kolektiv!

Dubioza Kolektiv

“Namjera nam je da građanima Sarajeva i BiH, gostima i turistima ponudimo još jači, bolji, kvalitetniji doček. Uz puno zabave, fantastične atmosfere – vidimo se u Sarajevu”, poručuje gradonačelnica Karić. Uz puno zabave, fantastične atmosfere – Vidimo se u Sarajevu.

Podsjetimo se da su građane Sarajevo u prethodnim godinama za novogodišnje noći uvodile poznate domaće, ali i regionalne muzičke zvijezde  kao što su  Dino Merlin, Hari Mata Hari, Zdravko Čolić i Željko Joksimović.

Ovaj put to je Dubioza kolektiv sastav koji ima veliku domaću, ali svjetsku reputaciju tako da se može očekivati spektakularni doček nove godine, ostaje još da se potvrdi na kojoj će lokaciji doček nove 2023. godine biti organizovan, Vječna vatra, Trg BiH, ili neka nova lokacija, sve detalje saznat ćemo na press konferencija za medije koja će bit održana 23. septembra 2022. godine.

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti