Search
Close this search box.

CHOSQUE OBJAVIO NOVI SINGL “PEČAT VREMENA”

Zvonimir Ćosić, svima poznatiji kao Chosque predstavlja svoj novi singl “Pečat vremena”. Riječ o emotivnoj ljubavnoj rock baladi sa primjesom cohenovske pjesničke i aranžmanske crno-bijele tehnike.

U pjesmi do izražaja dolazi izvanredna Chosqueova moćna, ali istovremeno nježna vokalna interpretacija u kojoj se isprepliću različite tehnike pjevanja od punog glasa, rašpastog rock vokala pa sve do falseta što samo po sebi govori o zahtjevnosti same pjesme i njegovim izvanrednim vokalnim sposobnostima. 

Novim singlom “Pečat vremena”, u suradnji s Mariom Rašićem iz grupe Majke, kao aranžerom, producentom i bas gitaristom, te malenom i pažljivo odabranom ekipom muzičara, nastavlja svoju kantautorsku avanturu, te i dalje govori o vječnoj temi ljubavi i o bezuvjetnom povjerenju.

Chosque – “Pečat vremena”

Svoj pečat ovom singlu dao je i Dinko Čvorić Doringo koji je napravio prekrasan artistički spot u kojem se mia,ješaju snimljeni kadrovi Chosqeua s animacijama, te dodatno pojačavaju doživljaj same pjesme.

“U vrtlogu neizvjesnosti i izazova današnjeg svijeta, pjesma ‘Pečat vremena’ nudi oazu utjehe i snage kroz prizmu ljubavi i povezanosti. Tekst pjesme prati par koji se suočava s teškoćama, ali pronalazi nadu i snagu u svojoj nepokolebljivoj ljubavi. Iako sam po prirodi rocker, u ovoj pjesmi smo se udaljili od uobičajenog zvuka i nismo koristili niti jednu gitaru. To je bio svjesni izbor, a cilj nam je bio pronaći zvuk koji će savršeno odgovarati poruci pjesme. Vjerujem da smo u tome uspjeli, a zasluga za to ide mojim izvanrednim kolegama muzičarima, Paulu Kempfu na tipkama, Zvonimiru Bajeviću na trubi, Berku Muratoviću na bubnjevima, Mariju Rašiću na basu, a ne smijem zaboraviti ni Rafaelu Petric čiji je vokal dao još jednu dodatnu dimenziju cijeloj pjesmi” – dodaje Chosque.

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti