Search
Close this search box.

NINO LEHPANER NONYX OBJAVIO NOVI EP „MUZIKA ZA AUTA“!

Nino Lehpaner alias Nonyx objavio je novi EP “Muzika Za Auta” koji se sastoji se od 4 trake. Inspiracija albuma je novi žanr “Future Rave” istoimene grupe koju čine David Guetta i Morten, a samo ime “Muzika Za Auta” je ustvari ono što slušamo dok vozimo, te je ovo neka moja verzija te muzike.

Za pjesmu “Malta3AM” Nonyx kaže da je posvećena kvartu Dolac Malta u kojem je odrastao, te dodaje: “Sama ideja za ovu pjesmu je došla davne 2017/2018 godine kada sam pogledao “Time lapse” video od druga gdje je snimao naš park od 05:30h ujutro do jedno 07:00h kada sviće i svidjela mi se ta tranzicija iako je zimsko doba bilo. Tako da sam njegov video iskoristio da bude video za moju traku.“

Album na streasming listama “Muzika zaauta”

Druga traka “Acceleration” je inspiracija brze vožnje i posvećena je automoto sportu u Bosni i Hercegovini koji nažalost kao i sve u našoj državi propadne iz nečijih ličnih interesa.

Treća traka “Xrave” je ona od koje je sve krenulo. Ona je nastala zasebno kao single prije ideje o EP-u i inspiracija je novog žanra “Future Rave”, te je od ove trake i došla ideja o EP-u “Muzika Za Auta“.

Četvrta traka “Feel The Rhythm” je više dance varijanta sa ženskim vokalom i više navodi na ples, da se opustiš i budeš slobodan ili da iskočiš iz svoje kože.

Listu pjesama čine:

1. Malta 3AM

2. Acceleration

3. Xrave 4. Feel The Rhythm

Oznake: NOVI EP
Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti