Search
Close this search box.

INTERPLANETARNI LIVE KONCERT RAMBO AMADEUS&FIVE WINNETOUS U BEOGRADU, U NOVOM TERMINU!

Rambo Amadeus & Five Winnetous s ponosom najavljuju interplanetarni live virtualni koncert koji će se održati u izmjenjenom terminu 26. decembra sa početkom u 20h, u Kombank areni u Beogradu.

Podsjetimo se na nevjerovatni uspjeh prvog “Interplanetarnog” online koncerta, održanog u aprilu ove godine, Rambo Amadeus, Kilo Tzar, zakazao je novi događaj u Kombank dvorani. Ovog puta to je simultani koncert koji će moći da se prati i uživo i u sali, kao i putem online platforme.

Rambo Amadeus je jazzy-fanky legenda iz Crne Gore sa kultom širom EX-YU regiona. Poznat je po svojim nastupima koji su nepredvidivi, spontani, prepuni samoparodije i ponekad na granici sa standup-a. Posebno je ponosan što je dobio titulu “najgora grupa na Evroviziji svih vremena” za svoj nježno subverzivni nastup na Evroviziji 2012. godine. Sve to na stranu, od nadolazećeg  Rambovog koncertnog performansa za očekivati ​​je neku ozbiljno čvrstu, groovy i veoma energičnu balkansku feštu.

Najavljujući novi termin koncerta, Rambo je sa nama podijelio spot za pjesmu “You Can Count On Science”

Prije 5 vjekova, vlasti su proganjale naučnike, a Đordano Bruno, matematičar i astronom, spaljen je na lomači zbog tvrdnje da se Zemlja okreće oko Sunca. Opasnost današnjice leži u tome što se naučni dokazi i naučne procjene dobrim dijelom ignorišu, i naš je zadatak da takvo stanje svijesti mijenjamo – riječi su UNICEF-ovog ambasadora dobre volje Antonija Pušića, poznatijeg kao Ramba Amadeusa, povodom izlaska njegovog novog spota i pjesme “You Can Count on Science” (Možeš se osloniti na nauku). Pjesma govori o značaju prirodnih i društvenih nauka za razvoj čovjeka od praistorije do danas i podsjeća da ljudi mogu da sanjaju, pogađaju, ignorišu činjenice, sumnjaju, izmišljaju i vjeruju u šta god hoće, ali da se samo naučnom metodom može dokazati šta je tačno. „Osloni se na nauku”, poručuje se u pjesmi nastaloj uz podršku Britanske ambasade u Podgorici i UNICEF-a. Muzika i tekst – Antonije Pušić- Prijevod na latinski, Ema Bakran Crteži- 3D modeling, animacija i montaža spota – Darko Vlaović. Pjevali – Marita Topić i Hor Musica Viva Sombor , Marko Vlahović , Antonije Pušić Svirali – Aleksandar Petković Sax, MIloš NIkolić Truba, Antonije Pušić ostalo. Snimao, editovao, smiksao, masterovao – Relja Svilar.

Ulaz u Kombank dvoranu uz rigoroznu primjenu svih epidemioloških mjera, a istovremeno online prenos za čitav svijet, preko platforme Entrio, bez ograničenja.

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti