Search
Close this search box.

DVOSTRUKI KONCERT GRUPE „SKROZ“ UZ PRATNJU GUDAČKOG ORKESTRA MUZIČKE PRODUKCIJE BHRT-a!

Popularni sarajevski alternativni rock sastav, uz pratnju Gudačkog orkestra Muzičke produkcije BHRT-a, u nedjelju 28. novembra 2021. održaće dva koncerta, u 12 i 18 sati u prostorijama BHRT-a  // Bend priprema sjajne izvedbe, ali i jedinstven scenski nastup i specijalne scenske efekte.

Muzička produkcija BHRT-a organizuje dvostruki koncert grupe Skroz,  uz pratnju Gudačkog orkestra  Muzičke produkcije BHRT-a.  Koncerti koji će zasigurno biti okarakterisani kao kruna karijere jednog od najpoznatijih sarajevskih alternativnih rock sastava, biće održani u nedjelju, 28.11.2021. godine u prostorijama  BHRT-a, u terminima od 12 i 18 sati. Sa Gudačkim orkestrom Muzičke produkcije BHRT-a, Adnan Šaran, Dejan Ostojić, Nedžad Mulaomerović, Elvir Salčinović i Nino Škiljić pripremaju sjajne izvedbe, ali i jedinstven scenski nastup i specijalne scenske efekte, koji će doprinijeti nezaboravnom iskustvu.

Grupa Skroz u Studiu 2 BHRT – A

Više od dvije decenije grupa Skroz dio je bosanskohercegovačke muzičke scene. Domaćoj publici prvi put predstavili  su se pjesmom “Sve sam jači” 1999. godine, a iskorak na regionalno tržište uslijedio je nekoliko godina kasnije sa pjesmom “Srušio sam stan”. Do sada su objavili tri albuma:  “Skroz” (2000), “Savršeni organizam” (2004) i “Regija” (2008), kao i nekoliko samostalnih singlova. Tokom višegodišnjeg djelovanja bilježe veliki broj koncerata, širom regiona, i ostvaruju  saradnju sa poznatim i priznatim imenima domaće i regionalne scene.

Koncerti će zasigurno biti riznica dobre zabave i odličnih interpretacija, praćenih jedinstvenim scenskim postavkama i efektima, iz Muzičke produkcije BHRT-a pozivaju sve zainteresovane da se pridruže koncertima u željenom terminu. Ulaz je slobodan uz OBAVEZNU prijavu na mail: muzicka.produkcija@bhrt.ba ili FB stranicu BHRT Muzička produkcija.

Napominjemo da je zbog epidemiološke situacije broj posjetilaca ograničen!

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti