Search
Close this search box.

AMIRA MEDUNJANIN ZAKAZUJE TRADICIONALNO TRODNEVNO DRUŽENJE U BEOGRADU – KOMBANK DVORANA, OBEZBJEDITE ULAZNICE!

Amira Medunjanin nakon obilaska Balkana i Evrope gdje je promovisala svoj novi album “For Him And Her” koji je u cjelosti posvetila legendarnom Tomi Zdravkoviću i Silvani Armenulić dolazi u Beograd u Kombank dvoranu gdje planira održati tri koncerta u tri večeri.

Naime, Amira Medunjanin održat će tri koncerta 12, 13. i 15. novembra u Kombank dvorani u Beogradu. Priznata interpretatorica sevdalinki i tradicionala svjetskog glasa će, na taj način, ponovo priuštiti beogradskoj publici trostruki doživljaj koji je priredila na istom mjestu, takođe u pandemijskim uslovima, u oktobru prošle godine, kada su svi koncerti bili rasprodati, uprkos  pandemiji.

Povodom nadolazećih koncertnih performansa u Kombank dvorani u Beogradu, Amira radosno najavljuje:

“Tradicionalno druženje u Beogradu se bliži. I ovaj put dolazim sa malo drugačijom postavkom – Antonio Vrbički (harmonika), Atilla Aksoj (gitara i saz), Zoran Majstorović (gitara i oud) i Riad Guzin (bas gitara). Mjesto susreta, Kombank dvorana. Družimo se čak tri dana, veliko radovanje! Vidimo se!”. Medunjanin ovim nastupima nastavlja promociju aktuelnog, prošlogodišnjeg albuma For Him And Her, sa 12 obrada klasika Tome Zdravkovića i Silvane Armenulić. Priznata umjetnica je ljetni period, ispunjen festivalima, iskoristila da predstavi ovo izdanje koncertima za pamćenje na novosadskom Egzitu, u Banjaluci, Travniku, Jajcu, Nikšiću, Tivtu, Solinu, Umagu, Zadru, Zenici, Subotici, Tuzli, Žepču, Tešnju, Vrsaru, Podgorici, na Krku… Pred Beograd, slijedi joj turneja u Holandiji, od 24. oktobra do 6. novembra.

Potrebno je napomenuti da će se koncerti održati uz poštovanje trenutne COVID – 19,  ograničen je broj posjetilaca i neophodno nošenje maski, poručuju organizatori. Ulaznice za koncerte Amire Medunjanin u Kombank dvorani puštene su u prodaju od četvrtka 7. oktobra putem mreže Tickets.rs i na blagajni Kombank dvorane. Svi  koncerti su od 20:30h.

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti