Live Koncert

MAJA MILINKOVIĆ NAJAVLJUJE FADO KONCERT ONLINE UŽIVO IZ LISABONA!

MAJA MILINKOVIĆ NAJAVLJUJE FADO KONCERT ONLINE UŽIVO IZ LISABONA!

Maja Milinković  s ponosom najavljuje svoj novi fado koncert koji će se održati uživo, live iz Lisabona, te poziva svoju publiku da joj se prdruži na ovom koncertu koji će zasigurno kao i svi njeni koncerti do sada biti emotivan i topao.

Bosanskohercegovčka kantautorica i interpretatorka fada, Maja Milinković, 27. marta. u 21h, održati će koncert fada koji će biti emitovan uživo iz Lisabona, iz Centra za muziku “Luso”.

Koncert će biti dostupan na platformi www.legato.events tokom 24 sata, za sve one koji su osigurali svoje mjesto. Maju će pratiti na portugalskoj gitari Luís Coelho i na klasičnoj gitari Carlos Visozo.

Ovaj koncert možete pratiti iz svog doma sa svog laptota, mobitela, tableta.

Tim povodom, Maja Milinković poručuje: “Jako se radujemo ponovnom susretu sa publikom, pa makar i virtualno. Biće to jedan topao i emotivan koncert sa podrobno odabranim repertoarom za ovu priliku. Na repertoaru će se, izmedju ostalog, naći i najnoviji singlovi “Mistério” i “Suša”. Ono što je najljepše u svemu tome jeste što ćemo se gledati sa svih strana svijeta, i putovati u mislima kroz muziku gdje god poželimo “.

Karte za ovaj koncert možete kupiti na slijedećem linku:

Emir Kovačević

March 18th, 2021

No comments