Search
Close this search box.

BAND „SM4LLPOX“ SPOTOM ZA PJESMU „COMPLETELY TERRIFIED“ NAJAVLJUJE NOVI ALBUM!

Bend ‘sm4llpox’ novi je regionalni bend koji se okuplja početkom 2020. godine, da bi krajem iste, nakon jednogodišnjeg rada u studiju, sa spremih 6 pjesama najavili svoj prvi album.

Spotom i pjesmom ‘Completely terrified’, koja je objavljena sredinom januara, predstavljaju se regionalnoj publici, s planom da ostatak svoga albuma periodično predstave i široj publici. Nedugo nakon prve najavne pjesme objavljuju i drugu ‘Time to breathe’ što je ujedno i naziv prvog albuma ‘sm4llpox’ benda.

Postavu benda čine mladi glazbenici: Toni Lesko (bubnjevi), Stjepan Lesko (gitara), Zvonimir Kordić (gitara), Nenad Tomičić (vokal i gitara), Gabrijel Prusina (klavijature).

Sastav SM4LLPOX

„Plan je da do kraja proljeća izađe cijeli album, naš prvi, koji će sadržavati 6 pjesama. Objavljivat ćemo jednu po jednu, a svaka pjesma će se naći na svim muzičkim platformama (Spotify, Deezer, iTunes music, YouTube music…). Nakon toga, bacamo se na snimanje drugog albuma, za koji već imamo dosta pripremljenog materijala.“ kažu iz benda.

Pjesme su snimljene i miksane u MASS Studios-u u Mostaru, a mastering je uradio Wim Bult (Snail Records) iz Nizozemske. Na albumu je gostovao i Orhan Oha Maslo, perkusionista, bivši član Dubioze Kolektiv.

„Po nama, bend je specifičan iz razloga što sviramo i pišemo ono što zaista želimo, ne obazirući se mnogo na neka nepisana pravila o sadržaju pjesama napravljenih po principu “što ljudi žele”. Samim tim, bend dobiva na smislu i kvalitetu.“ dodaju iz benda.

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti