Search
Close this search box.

BEOGRADSKI KONCERT AMIRE MEDUNJANIN UZ PRATNJU MUSTAFE ŠANTIĆA U KOMBAK ARENI I PORED COVID-19!

Amira Medunjanin, bosansko hercegovačka sevdah woman najavljuje tri koncertne večeri u Beogradu, u Kombank dvorani, za 10, 11. i 12. oktobra, kao njena pratnja na harmonici će biti Mustafa Šantić, jedan od članova Mostar Sevdah Reuniona, kultnog mostarskog sastava.

Amira se ovim povodom obratila svojoj publici najavivši koncert i pozvavši Beograd na svoj koncert:

“Dragi moji, prije svega nadam se da ste svi dobro i zdravo… Nadam se da se vidimo”, kaže Amira Medunjanin u poruci u kojoj kao “tri druženja” najavljuje beogradske koncerte, koji će biti održani uz ograničen broj posjetilaca i ostale propisane zdravstvene mjere usljed pandemije Covid-19.

Amiru će u Beogradu pratiti vrsni harmonikaš Mustafa Šantić, jedan od osnivača Mostar Sevdah Reunion-a, i jedan od muzičara koji je dao svoj doprinos na njenom nedavno objavljenom albumu “For Him And Her”, na kome je snimila pjesme koje su izvodili legende narodne muzike Toma Zdravković i Silvana Armenulić.

Koncert u doba pandemije Covid-19 mora biti u skladu sa zdravstvenim propisima, uz rastojanje, maske i ograničen broj od 450 posjetilaca u Kombank dvorani.

“Energija je nezaustavljiva, bez obzira bili udaljeni deset ili 50 metara. Ovo su posebne okolnosti. Prošli smo gore stvari u životu, proći će i ovo”, kaže Amira. Ulaznice koštaju 1.800, 2.200 i 2.600 dinara preko mreže Tickets.rs ili na blagajni Kombank dvorane.

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti