Search
Close this search box.

MP BHRT-a PREDSTAVLJA, NOVI SINGL “ZA” MaxLow, POP ELECTRO DUA JOVANE GAJOVIĆ I FILIPA MIOVČIĆA!

Muzička produkcija s ponosom predstavlja, četvrti po redu, singl “Za”, sintpop dvojca koji čine Jovana Gajović i Filip Miovčić, koji su ujedno i autori muzike i teksta.

Ova pjesma će vas odvesti na novo, neobično putovanje. Bez sumnje, uživaćete u urbanom zvuku i neobičnom spotu. Singl “Za”, priuštiće Vam put, tokom kojeg svako od nas traga za onim što nosi u sebi. Zapitaćete se kako to otkriveno uklopiti u otudjeni svijet oko nas. Uz melodiju koja na prvo slušanje ostaje u ušima, doživjećete saznanje da je svijet mali i da u njemu nijedan susret nije slučajan.

Kao što se smjenjuju noć i dan, java i san, svako od nas na putovanju pronalazi drugi dio sebe, polovinu koja je potrebna da slika svijeta i života bude potpuna. U ovim stihovima otpjevana je i opisana ta suština. Nakon slušanja, i Vi ćete biti “Za”, poručuje ova sjajna ekipa od koje u budućnosti stiže mnogo projekata.

Uživajte u ovom sjajnom singlu koji ima posebnu emociju, poručuju. Jovana Gajović za novi projekat kaže: “Super je to sve, nema šta. Još se radi i biće toga još. Ovo je 4. singl. Prvi singl je ‘Nema nas’ izašao krajem 2018., zatim prošlo ljeto izašao ‘Tako mi trebaš’, a tokom samoizolacije i karantina, snimljen je ‘Folirant'”.

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti