Search
Close this search box.

DONOSIMO SERIJU SJAJNIH FOTOGRAFIJA NASTALIH KAO PRATNJA SPOTU ‘LIJEPA ZEJNO’ DAMIRA IMAMOVIĆA

Pjesma ‘Lijepa Zejno’, drugi je singl s novog albuma Damira Imamovića koja je već prikupila sve simpatije svih ljubitelja modernog sevdaha. Ova u potpunosti autorska Damirova pjesma, krade pozornosti svih slušatelja sasvim novim pristupom tradicionalnom sevdalinskom nasljeđu, kao i videom kojeg potpisuje Edvin Kalić.

lijepazejno_editorijal_5
Foto by Edvin Kalić
lijepazejno_editorijal_4
Foto by Edvin Kalić

„Edvina mi je predložila Naida Begović. Znao samnjegove fotke s Facebooka, ali o video radu nisam znao puno. Proteklih godina spotove sam radio sa Amerom Kapetanovićem, koji mi je i najbolji drug. Sada je došlo vrijeme promjene estetike i pokušaja da se priče s mog novog albuma pričaju iz različitih vizura.“ – komentirao je Damir svoju suradnju sa Edvinom.
Na naš upit kakva je atmosfera vladala na snimanju, Damir je dodao:
„Budući da sno se prvi put sreli tek nedavno, snimanje je proteklo u međusobnom upoznavanju. Nisam prisustvovao snimanju svih scena, ali je bilo mnogo fun onda kada jesam. Edvin je opsjednut poslom i ja volim tu vrstu koncentracije.“

Pjesma Lijepa Zejna, pjesma je o odlasku, napuštanju doma i pronalasku sreće u tuđini.

 

lijepazejno_editorijal_2
Foto by Edvin Kalić

„Nikad nisam htio snimati spotove samo da bi pjesma mogla zaživjeti na TV-u. Uvijek mi je trebala ili priča ili neki vizuelni okvir ili nešto drugo zbog čega će taj spot biti vrijedan. “Lijepa Zejno” je pjesma o odlaženju, pronalasku sreće u tuđini. Nekako sam znao da ne želim pripovjedni spot, ali mi je bilo bitno prenijeti tu emociju odlaska. Prezadovoljan sam načinom na koji je Edvin ‘pročitao pjesmu’.“
Osim videa koji je već dobio pažnju medija i slušatelja, Edvin je s damom kojoj je dana uloga Zejne u spotu snimio i zanimljive fotografije koje pričaju o unutarnjim emocionalnim borbama s kojima se svi nosimo.

„Dok je motiv spota ”Lijepa Zejno” odlazak, serija fotografija sadrži ekspresivne fotografije modela Emine Smaka kao odraz emocija, prepreka i unutarnjih previranja svake osobe koja prolazi kroz tamni period prije pronalaska sreće.” – komentirao je Edvin. Pogledajte.

 

 

 

 

 

 

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti