NOVA PJESMA

SARA RENAR U NOVOJ PJESMI SLAVI LJUBAV PREMA MUZICI I LJUDIMA, ALI GOVORI I O SUROVOSTI SVIJETA!

SARA RENAR U NOVOJ PJESMI SLAVI LJUBAV PREMA MUZICI I LJUDIMA, ALI GOVORI I O SUROVOSTI SVIJETA!

S obzirom kako je ova 2020. godina nenadano svima promijenila planove, kantautorica Sara Renar odlučila je nenadano objaviti novi singl koji prvobitno nije trebao niti biti singl, ali je prigodan upravo zbog konteksta ovoga vremena.

Pjesma “Držali smo se za ruke”, za koju muziku i tekst potpisuje upravo Sara, slavi ljubav, onu prema ljudima, ali i onu prema muzici jer nam to jedino preostaje u ovom surovom svijetu. Osim pjevanog djela, pjesma ima i spoken word trenutak, a sve je popraćeno iznimno zanimljivim tekstom koji izravno, čak poput parola govori o surovoj stvarnosti današnjeg svijeta i naših života.

Sara Raner

“Svijet kakav poznajemo balansira na rubu ponora i ne preostaje nam nego držati se grčevito onoga za što znamo da je neupitno važno – u mom slučaju je to glazba i dragi ljudi, odnosno ljubav u najširem i najužem smislu riječi”, rekla je Sara, povodom objavljivanja nove pjesme.

“Držali smo se za ruke”

Pjesma ima i lyric video koji je radila upravo Sara, te je vlastiti rukopis montirala na zamućenoj podlozi snimaka s festivala Tam-Tam. Upravo pod dojmovima tog festivala je pjesma i nastala. Kako ove godine festivala nema ili su krajnje upitni, video broj koji prati pjesmu time dobiva dodatnu nostalgičnu notu

Emir Kovačević

June 30th, 2020

No comments