NEW HIT

MASSIMO SAVIĆ IMA NOVI HIT “Mali krug velikih ljudi” U VIDEO SPOTU KOJI ĆE VAS OSTAVITI BEZ RIJEĆI!

MASSIMO SAVIĆ IMA NOVI HIT “Mali krug velikih ljudi” U VIDEO SPOTU KOJI ĆE VAS OSTAVITI BEZ RIJEĆI!

Samo 10-ak dana nakon puštanja u radijski eter nova pjesma Massima Savića “Mali krug velikih ljudi” postala je pravi hit. 

Numera “Mali krug velikih ljudi” koja najavljuje novo poglavlje u bogatoj karijeri jednog od najznačajnijih muških vokala u regionu danas je dobila i svoj video spot u režiji Radislava Jovanova Gonza. Autor pjesme je Ivan Dečak koji je zaslužan za još jedan Massimov hit “Nama se nikud ne žuri”, a pjesma je snimljena u produkciji poznatog dvojca iz studija Pleasantville Jure Ferine i Pavla Miholjevića.
“Ova me pjesma dirnula na prvu, znate ja vam nemam prava više raditi prosječne pjesme, već samo poput ove, posebne. Pjesma je nastala prije godinu dana, radio ju je Ivan Dečak iz benda Vatra baš za mene i moj album”.

Foto by Bachrach&Krištofić

Spot odražava pozitivu pjesme i predivne emocije koje osjeća svaki čovjek u krugu njemu posebnih ljudi.
“Pjesma donosi dozu optimizma koja nam je u ovim trenutcima toliko potrebna. Ivan mi ju je poslao puno prije svih ovih nesreća koje su nas zadesile, pandemije, potresa… ali kao da je dao naslutiti da će doći trenutak kada ćemo posebno cijeniti ono najvažnije – mali krug velikih ljudi, krug naših najmilijih” – rekao je Massimo.

Emir Kovačević

June 11th, 2020

No comments