Search
Close this search box.

DUO ANJA ŠTARK I PRODUCENT HIBRID etc. PREDSTAVLJAJU NOVI SINGLE „VAZDUH“!

Podmornica predstavlja novi single „Vazduh“ u saradnji beogradskog dope pop dua Anja Štark & Hibrida, producenta iz Sarajeva.

Duo Anja Štark čine Aleksandra Tomović i Milica Mitić. Ranije su sarađivale u bendu Sofie from Seattle, a kao Anja Štark su aktivne više od godinu dana i do sada su objavile pjesme Zlato, Mesta, Dječaci sa srcem slijepog miša.

Hibrid je producent elektronske muzike, koji dolazi iz Sarajeva. Prepoznat već na regionalnoj sceni kao umjetnik koji eksperimentiše i miješa različite muzičke žanrove i utjecaje, ovom pjesmom nastavlja svoju produktivnu godinu, nakon što je objavio par singlova i album Na Pola Puta kao dio svog projekta Hibrid, etc.

Anja Štark x HIBRID

Tekst pjesme potpisuje Milica Mitić, a muziku Hibrid, zajedno sa Aleksandrom i Milicom. Osim za muziku, Hibrid zaslužan je i za aranžman i produkciju pjesme. Vokale je snimao Dušan Filimonović, a mastering pjesme je radio Robert Trifunović. Video edit potpisuje Dušan Majkić.

Pjesma „Vazduh“ je objavljena pod etiketom bh. labela Podmornica koja već drugu godinu promoviše nezavisne i eksperimentalne muzičare. Podmornica je poznata kao podetiketa Submarine Vibes, izdavačke kuće elektronske muzike koja je u proteklih 5 godine objavila preko 70 izdanja kroz koja je predstavila preko 150 producenata iz cijelog svijeta.

Dišite duboko, poslušajte Vazduh!

Vazduh je dostupan na svim online platformama, a video možete pogledati na Youtube.

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti