Search
Close this search box.

NOVA PJESMA BONO VOXA, FRONTMENA BANDA U2 POSVEĆENA ŽRTVAMA KORONA VIRUSA U ITALIJI I CIJELOM SVIJETU!

Frontmen banda U2, legendarni Bono Vox objavio je na svom Instagramu video izdanje pjesme “Neka tvoja ljubav bude poznata”, njegove prve nove pjesme od 2017. godine, nadahnute patnjom pretrpjelom u Italiji usred pandemije koronavirusa.

Pjesma nosi originalni naziv “Let Your Love Be Known”, a pjevač je u opis videa postavio i poruku za Italijane.         

“Za Italijane koji su inspirisali stvaranje ove pjesme, ali i za Irce… za sve one koji na ovaj dan Svetog Patrika nisu u idealnoj situaciji, ali nastavljaju pjevati. Za doktore, medicinske sestre, njegovatelje… Za sve one na prvoj liniji, za vas pjevamo”, napisao je.

“Da, šetam ulicama Dublina i nikoga nije bilo u blizini”, pjeva Bono.

https://www.instagram.com/tv/B92YsciHcUu/?utm_source=ig_embed

“Možete pjevati preko krova / pjevati mi dolje / telefon / pjevati i obećati mi da nećete prestati / pjevati i da nikada nećete biti sami / oh, neka vaša ljubav bude poznata”, nastavlja pjevač. “Da postoji izolacija / ti i ja smo još uvijek tu.”

Italijanski obožavatelji zahvalili su pjevaču, koji je osvojio 22 nagrade Grammy.

 Ostali korisnici pozvali su Bona da pomogne bolnicama u Italiji. “Ljubavi moja, ti koji imaš veliko srce i nikad me ne iznevjeriš … Molim te, daj donaciju talijanskim bolnicama”, napisao je korisnik @addict_ag. “Potrebne su nam nove jedinice intenzivne njege.”

Oznake: COVID 19
Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti