Search
Close this search box.

HIBRID, ETC & SARA RENAR PREDSTAVLJAJU NOVI SPOT ZA PJESMU „NA POLA PUTA“!

Hibrid, etc. u saradnji sa Sarom Renar predstavlja video spot za pjesmu Na pola puta! Pjesma najavljuje i istoimeni album grupe Hibrid, etc. koji će biti objavljen 03.03.2020. Produkciju pjesme „Na Pola Puta“ potpisuje Dino Aganović, vokal i tekst Sara Renar, gitaru Adanan Salihović, a back vokal Edin Baljić. Pjesma je snimana u Studio Podmornica i Studio Old Miklefield.

Sa novim singlom, Hibrid, etc. nastavljaju sa muzičkim eksperimentisanjem, objedinjujući ražličite žanrove i uticaje u njima jedinstven zvuk. Ovaj put im je u tome pomogla i hrvatska kantautorica Sara Renar. Pre-order novog albuma je dostupan na linku.

Darija Badnjevic

Sara Renar hrvatska je kantautorica i pjevačica. Njen muzički izričaj je alternativan i eksperimentalan uz primjese indie i pop muzike i malo elektronike. Svojim live nastupom je prepoznata kao nešto novo na regionalnoj sceni te je u posljednjih par godina imala priliku da gostuje po cijelom Balkanu, kao i nekim Europskim gradovima. Dobitnica je mnogih prestižnih nagrada, poput Porin (najbolji album najbolji novi izvođač, najbolja ženska izvedba), Hrvatski Radio (album godine), IMPALA European album of the year nomination, itd.

Video spot je realizovan u saradnji Platforme i digitalnog labela Podmornica. Režiju, kameru i montažu spota potpisuje Tarik Bičo, glavna uloga u video spotu je Darja Badnjević, a ostatak ekipe uključene u realizaciju spota čine Armin Ćosić (kostimografija), Ervin Golubović (asistent kamere).

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti