Search
Close this search box.

MAJA MILINKOVIĆ, FEBRUAR ISPUNJAVA PUTOVANJIMA I KONCERTIMA, VEČERAS NASTUPA U SARAJEVU U POZNATOM RESTORANU “Dos Hermanos”!

Interpretatorka fada i sevdaha Maja Milinković večeras nastupa u Sarajevu  u poznatom klubu “Dos Hermanos”, a zatim putuje na Multikulturalni festival koji će se održati u Kanberi.

Naša interpretatorka fada i sevdaha Maja Milinković od Nove Godine ima pune ruke posla., a nakon niza uspješnih nastupa  u Lisabonu, uključujući večeri uoči Božića i Nove godine. Naime,  večeras će nas Maja ponovo obradovati svojim minimalističkim koncertnim performansom na kojem će fado i sevdah dominirati na njen autentičan način, nastupom u poznatom restoranu “Dos Hermanos” u Radićevoj j ulici u 20h. Maju će na sceni pratiti gitarsti Mirza Hatunić, Adis Hatunić i na bas gitari Osman Abdelmukaram.

U subotu 08. februara ekpa putuje za Novi Sad gdje će se prvi put predstaviti novosadskoj publici u kultnoj Novosadskoj Sinagogi.

Maja tim povodom kaže “Jako se radujem ovom koncertu, jer oduvijek mi je bila želja da tu pjevam. U Novi Sad se vraćam nakon 15 godina, kada sam nastupala na glavnom trgu za dane Janike Balaža.”

Maja Milinković

Maja nam otkriva da uskoro ulazi u studio gdje najavljuje snimanje novog singla koji treba da izađe na proljeće.

“Da, nakon koncerta, ulazim u studio da bih započela snimanje nove pjesme i videa, koje planiram promovirati na proljeće” kratko je izjavila.

Zatim slijedi povratak u Lisabon i putovanje u Australiju gdje će se predstaviti na četiri scene, uključujući Multikulturalni festival u Kanberi, Bosansku Ambasadu u Kanberi i Portugalski klub , takodjer u Kanberi. Maju će u Australiju pratiti Luís Coelho na portugalskoj gitari. Večerašnji koncertni performans  održat će se u poznatom restoranu “Dos Hermanos“. Maju će na sceni pratiti gitarsti Mirza Redžepagić, Adis Redžepagić i na bas gitari Osman Abdelmukaram.

Večerašnji koncertni performans  održat će se u poznatom restoranu “Dos Hermanos” u Radićevomala j ulici u 20h. Maju će na sceni pratiti gitarsti Mirza Hatunić, Adis Hatunić i na bas gitari Osman Abdelmukaram.

Oznake: TOUR 2020
Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti