Aznavour - The Story of a Legend

MJUZIKL U ČAST CHARLES AZNAVOURA U LISINSKOM-SAVRŠENI POKLON ZA PREDSTOJEĆE PRAZNIKE!

MJUZIKL U ČAST CHARLES AZNAVOURA U LISINSKOM-SAVRŠENI POKLON ZA PREDSTOJEĆE PRAZNIKE!

Charles Aznavour, francuski autor, kompozitor, šansonijer i glumac simbol je za iskrenu strastvenost i melodramatičnost koja spaja ritmove jazza sa šansonom, a u Lisinskom će se, njemu u čast, 22. decembra održati jedan poseban mjuzikl „Formidable! Aznavour – The Story of a Legend“.

„Formidable! Aznavour“ mjuzikl je o životnoj priči tankoćutnog umjetnika, jedne od najvećih svjetskih muzičkih legendi, ispričanoj kroz njegove nezaboravne pjesme. Doživite bogatstvo romantičnog i sjetnog prizvuka šansone u čarobnom ambijentu Lisinskog u doba adventa.

Photo By Marta pich Jules Grison

Aznavoura na pozornici utjelovljuje Jules Grison – jedan od najdarovitijih umjetnika svoje generacije. Svjetsku slavu donijela mu je uloga u mjuziklu Romeo & Juliette dok je hommage jednom od najvećih šansonijera i kantautora našega vremena zaradio lovorike najistaknutijih svjetskih muzičkih kritičara. Zvjezdanoj postavi priključuje se i producent Gil Marsalla u čijem je mjuziklu „Piaf! The Show“ prošle godine uživala i oduševljena zagrebačka publika.

Photo by Marta Pch – Jules Grison

Ideja o ovom mjuziklu nastala je 2016. godine, kada ju je objeručke prihvatio i sam Charles Aznavour, koji nas je nažalost napustio dvije godine kasnije. Veličanstveno slavlje njegova života koje na svjetskim pozornicama dostojno pronosi njegove melodije, stavljajući naglasak na njegov besprijekorno čist i zvučan, istovremeno dubok i zagasit glas, pravi je dragulj trenutne muzičke produkcije na svjetskoj sceni.

Zato ne propustite ovaj zadivljujući maestralni show! Priča o čovjeku koji je tijekom 70 godina karijere napisao više od 800 pjesama, snimio ih preko 1200 na različitim jezicima te prodao 180 miliona albuma diljem svijeta, 22. decembra na pozornici Lisinskog u izvedbi vrhunskog Julesa Grisona!

Ulaznice mogu se kupiti na www.lisinski.hr te na blagajni Dvorane.

Emir Kovačević

November 18th, 2019

No comments