Search
Close this search box.

Božo Vrećo 3.decembra u Sava Centr

Zbog velikog interesovanja Božo Vrećo ima koncert u Beogradu, zakazan za 3.decembar u Sava Centru.

Zbog velikog interesovanja Božo Vrećo ima koncert u Beogradu, ovoga puta 3.decembra u Sava Centru.

Dovoljno je reči Božo Vrećo, to je umetnik, koji plijeni svojom harizmom i  interppretacijama sevdalinki, koji je i sam autor nekih od njih.  Ovaj umjetnik tokom svoje karijere postao je regionalna, evopska, te svjetska ikona. O Boži je pisao  New York koji je ovog umjetnika lirskog tenora okarakterisao kao „Čovjeka anđeoskog glasa, koji dotiče srca i miluje duše!“, te ga dodatno istakao kao sinonim potpune slobode.

 

Posebnost njegovog umjetničkog obračanja onima koji štuju njegov rad jeste njegovo a capella  pjevanje koje ostavlja bez daha. Kkada Božo pusti glas na maštu  i njime opčara sve prisutne crpeći kako on to kaže: “ljubav iz svih njih za sve vas”.

Vrećo je do sada objavio četiri studijska albuma, a posljednji pod nazivom “Pandora” koji je nastao kroz sinergiju sa drugim muzičarima iz Bosne i Hercegovine i regiona. Album sadrži poznate Božine a cappella, ali i pjesme koje svaka na svoj način odišu punom emocijom i pozitivnom energijom, onako kako je to i do sad i radio..

Govoreči o svom putu i sazrijevanju svog umjetničkog izrazaja nekoć je izjavio: „da je njegova naveča iskopina upravo bila sevdah, ali „onaj koji se pritajeno brusio i stvarao u njemu, sve dok nije ugledao svetlost dana i zasjao punim sjajem“.

 

Najavljujući beogradski koncert u Sava Centru, zaočekivati je da će se na repertoaru uz tradicionalne nači i autorske sevdalinke, pri čemu valja istaknuti njegov neosporan talenat i umeće u autorstvu novih  sevdalinki, gde je svojim stvaranjem popunio prazninu koja je trajala više od trideset godina, koliko nisu pisane nove sevdalinke.

Karte su u prodaji na blagajni Sava Centra kao i na svim Eventim prodajnim mjestima…

Oznake: Koncert
Podijelite:

Podijelite