Search
Close this search box.

SASJA, DAMIR IMAMOVIĆ ZELE LIPOVAĆA, I ProRock GOSTI ZABRANJENOG PUŠENJA U SKENDERIJI!

Za dvije sedmice Zabranjeno pušenje održat će veliki prednovogodišnji koncert u Skenderiji, a obilježavanje 35 godina profesionalne karijere benda uveličat će i specijalni gosti.

 

Uz Sassju i Damira Imamovića koji su gostovali i na nedavno objavljenom albumu grupe “Šok i nevjerica”, na koncertu će gost Pušenja biti i stari prijatelj i kolega Zele Lipovača. Sassja i Damir Imamović će s Pušenjem izvesti numere u kojima su gostovali na novom albumu – Sassja će im se pridružiti prilikom izvođenja pjesme “Kupi nas Ali”, dok će Damir Imamović biti gost na pjesmi “Svjetla Sarajeva”.

Ljubiteljima gitarističkog umijeća nezaboravne trenutke priuštit će gostovanje Zeleta Lipovače, koji će “ukrstiti” instrument sa gitaristom Pušenja Tonijem Lovićem. Kako njih dvojica važe za ponajbolje gitariste ovih prostora, bit će ovo svakako svirka koja će se dugo pamtiti.

Nastup Zabranjenog pušenja 29.12. počet će točno u 21h. Vrata Skenderije bit će za publiku otvorena od 19 sati, a do početka koncerta Pušenja posjetitelje će zagrijavati poznati sarajevski bend ProRocks, čiji će nastup početi u 19:30.

Ulaz na prednovogodišnji nastup Zabranjenog pušenja je slobodan, a koncert je poklon Zabranjenog pušenja i Centra Skenderija građanima Sarajeva i gostima grada Sarajeva.

Besplatan ulaz na koncert su uz Zabranjeno pušenje i KJP Centar Skenderija omogućili i sponzori koncerta: TV1, Oslobođenje.

 

Medijski pokrovitelji koncerta su: TV1, Oslobođenje, Klix, RSG, Radio Antena i Gracija.

Oznake: Koncert
Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti