Search
Close this search box.

PROMOCIJA NOVOG ALBUMA „PERLE“ HOJSAK & NOVOSEL U COMEDY CLUB U ZAGREBU!

Hojsak&Novosel nas povodom svog novog albuma „Perle“ pozivaju na promociju istog koja će se održati 18.09. u Zagrebu. Tim povodom prenosimo osvrt eminentnih muzičkih kritičara na ove umjetnike i njihov novi rad.

Najnoviji, treći album izuzetno talentovanog dvojca Tihomira Hojsaka i Filipa Novosela alias Hojsak&Novosel pod imenom “Perle” sastoji se od obrada pjesama Zlatana Stipišića Gibonnija. Naime, njih dvojica su na sasvim novi način predstavili Gibonnija, čiji je pak muzički talent ponovo naglašen kroz njihove aranžmane. Dodamo li tome da je i Gibonni zapjevao s njima, te da na albumu gostuju vrhunski muzičari kao što su Monika Leskovar, Ismail Lumanovski, Elvis Stanić, Vlatko Stefanovski, Miroslav Tadić i Damir Urban, rezultat je iznad svih očekivanja. “Ukratko, fantastičan album”, napisao je  Dubravko Jagatić, slobodni novinar, rock kritičar, sa velikim iskustvom u organizaciji mnogobrojnih rock koncerata.

“Perle” nisu samo pozdrav Gibonniju, već i demonstracija što se sve može činiti svirajući žičane instrumente. U četrdesetak minuta dobili smo čitavu paletu različitih sviračkih vještina vrhunskih intrumentalista, različite senzibilitete koji lijepo surađuju i koegzistiraju, izjavio je Zoran Tučkar na muzika.hr.

Tihomira Hojsaka i Filipa Novosela cover albuma Hojsek&Novosel – Perle

Povodom promocije njihovog novog albuma Filip i Tihomir su za DertMusic su izjavili:

„Za nas je ovo velika stvar, ipak je Gibo već godinama jedan od naših jajkvalitetnijih i najizvođenijih atora. Također, onaj tko prati Gibonijevu karijeru zna se duz Gibu pojavljuju vrhunski glazbenici kao što su Nikša Bratoš, Vlatko Stefanovski, Tony Levin, Manu Kache i mnogi drugi. Biti dio tog zvjezdanog društva za nas je potvrda našeg dobrog i kvalitetnog rada. Jako nam je drago da je Gibonni prihvatio našu ideju o suradnji“.

“Lijepi dio brojeva – unatoč svom hitoidnom karakteru općepoznatih dobitaka – otkriva se u novom svjetlu izvanserijskih tema koje bi u ovom čitanju mogle proći i kao sugestivan soundtrack. Kao reprezentativna zvukovnica jednog podneblja i vremena, virtuoznih muzičara te – prije i poslije svega – jednog sjajnog autora”, izjava je Zlatka Galla, novinara, pisca i muzičkog kritičara, koji je svoj rad posvetio praćenju kako strane tako i domaće pop i rock scene, koji recenzira muzička izdanja i piše biografije etabliranih, ali i umjetnika u zamahu.

Promocija albuma PERLE će se održati u utorak, 18.9.2018. u 20 sati u vrlo zanimljivom prostoru Comedy Cluba – Studio Smijeha.
Na promociji će Hojsak&Novosel uživo predstaviti dio pjesama s novog albuma, a publiku očekuju i zanimljivi gosti.
Promocija je zatvorenog tipa, prvenstveno za press, saradnike i prijatelje koji svoj dolazak mogu potvrditi na mail info@crorec.hr najkasnije do ponedjeljka u 13 sati.

Podijelite:

Podijelite

Posljednje novosti